У британській розвідці озвучили ще одну проблему на лінії фронту

13:38, 23 грудня 2023
ЗСУ та російські окупанти страждають від аномальної кількості щурів та мишей у деяких районах лінії фронту.
У британській розвідці озвучили ще одну проблему на лінії фронту
Фото: armyinform.com.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міноборони Британії з посиланням на звіт розвідки повідомило, що в останні тижні як українські війська, так і російські окупанти страждають від надзвичайної кількості щурів та мишей на деяких ділянках лінії фронту.

 «Тепла осінь цього року разом із достатньою кількістю їжі з полів, які залишилися не збирані через бойові дії, ймовірно, сприяли збільшенню популяції гризунів», – зазначають у розвідці.

Оскільки погода стала холоднішою, миші шукають теплі місця у транспортних засобах і оборонних позиціях. Як наголошує розвідка, гризуни додадуть додаткового тиску на бойовий дух бійців на передовій.

Крім того, гризуни становлять небезпеку для військового обладнання, перегризаючи кабелі. Це було зафіксовано в тому ж районі під час Другої світової війни.

«Неофіційні звіти також свідчать про те, що російські підрозділи почали страждати від збільшення випадків захворювання, що війська пояснюють проблемою зі шкідниками», – зазначає розвідка.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду