У Чернівецькій області заблокували авто ТЦК: військовослужбовець змушений був стріляти

19:56, 20 квітня 2024
Військовослужбовець оборонявся від нападу та змушений був вистрелити у землю.
У Чернівецькій області заблокували авто ТЦК: військовослужбовець змушений був стріляти
Фото ілюстративне
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Чернівецькій області, неподалік від села Чорногузи, 20 квітня стався конфлікт, коли група людей заблокувала автомобіль представника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а до нього самого застосували фізичну силу та погрожували. У відповідь військовослужбовець здійснив кілька пострілів у землю, щоб захистити своє життя та здоров'я. Про цей інцидент повідомили в Чернівецькому обласному Територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки. Зазначено, що ніхто не постраждав.

«Військовослужбовець з метою захисту свого життя та здоров'я, здійснив постріли в землю, в результаті чого ніхто не постраждав. На місце події ним було викликано представників поліції», – повідомлено в обласному ТЦК.

У військкоматі підкреслили, що будь-яке перешкоджання роботі військовослужбовців ТЦК та Соціального підприємства (СП) тягне за собою кримінальну відповідальність згідно зі статтею 114-1 Кримінального кодексу України. Винуватцям загрожує позбавлення волі терміном від 5 до 8 років.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді