В гіпермаркеті могли перебувати понад 200 людей: Зеленський відреагував на обстріл Харкова та показав відео

17:32, 25 травня 2024
Якби Україна мала достатньо засобів ППО та сучасної бойової авіації, такі російські удари стали б просто неможливими, - сказав Володимир Зеленський.
В гіпермаркеті могли перебувати понад 200 людей: Зеленський відреагував на обстріл Харкова та показав відео
Фото: глава ОВА Синєгубов
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як відомо, у Харкові ворог завдав удару по будівельному гіпермаркету. Станом на цю годину відомо про двох загиблих та 11 поранених. Президент Володимир Зеленський відреагував на обстріл Харкова та показав відео з місця трагедії.

Глава держави вкотре зазначив, що якби Україна мала достатньо засобів ППО та сучасної бойової авіації, такі російські удари стали б просто неможливими.

"росія нанесла черговий жорстокий удар по нашому Харкову – по будівельному гіпермаркету – у суботу, просто посеред дня. Станом на зараз відомо, що в гіпермаркеті могли перебувати понад 200 людей. Усі служби вже на місці надають допомогу – рятують людей і ліквідовують пожежу, яка повністю охопила приміщення, 10 тис. кв. м. Відомо про загиблих і поранених", - прокоментував Зеленський.

Президент наголосив на тому, що Україна потребує значне посилення протиповітряної оборони і достатньо можливостей знищувати російських терористів. 

"Завдання, яке потрібно виконати і можливо виконати тільки спільно зі світом. Щодня ми закликаємо світ: дайте нам ППО, врятуйте людей. Кожне неприйняте рішення про підтримку – це втрата наших людей", - сказав Зеленський. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд