Володимир Зеленський пояснив, чому під час обміну полоненими не було бійців «Азову»

16:20, 27 серпня 2024
Володимир Зеленський заявив про складнощі з поверненням бійців «Азова» та повідомив про новий формат роботи з узгодження списків.
Володимир Зеленський пояснив, чому під час обміну полоненими не було бійців «Азову»
Фото: ukrinform.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський заявив, що у поверненні бійців бригади «Азов» з російського полону є «деякі складнощі» й на це є різні причини. Про це він сказав під час пресконференції за результатами дискусії в межах форуму «Україна 2024. Незалежність».

За словами Глави держави, на Ставці верховного Головнокомандувача затвердили відповідний формат роботи із родинами військовополонених щодо узгодження списків. Він зазначив, що родини захисників, які знаходяться у полоні, зможуть отримати відповіді на свої запитання у в центрі повернення полонених.

 «Для мене дуже важливо, щоб передусім сім'ї наших героїчних військових, які у полоні, розуміли, що відбувається…Напевно, треба, щоби родини знали всі ці виклики й саме тому я попросив спочатку, а потім ми затвердили на Ставці відповідний формат роботи з родинами з родинами… Тепер не тільки ГУР, а ГУР разом з СБУ й омбудсманом і зовнішньою розвідкою погоджують ці списки», — заявив Зеленський.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Піндрак
    Олександр Піндрак
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Володимир Білоус
    Володимир Білоус
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді