Чинні військовослужбовці тепер зможуть обіймати окремі вакантні посади у Мінветеранів — Президент підписав указ

19:15, 1 жовтня 2024
Військові зможуть працювати у Мінветеранів із залишенням на військовій службі та без виключення зі списків особового складу.
Чинні військовослужбовці тепер зможуть обіймати окремі вакантні посади у Мінветеранів — Президент підписав указ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Чинні військовослужбовці тепер зможуть обіймати окремі вакантні посади у Міністерстві у справах ветеранів. Відповідний указ «Про внесення зміни до Указу Президента України від 3 травня 2017 року № 126/2017» підписав Президент Володимир Зеленський.

У Мінветеранів зазначили, що деякі посади у відомстві відтепер, у разі їх вакантності можуть бути заміщені військовослужбовцями Збройних Сил України та інших військових формувань із залишенням на військовій службі та без виключення зі списків особового складу.

«Нічого для ветеранів без ветеранів! Відтепер українські ветерани й ветеранки, які несуть військову службу, та інші діючі військовослужбовці можуть бути залучені до роботи у Мінветеранів та брати безпосередню участь у розробці та впровадженні важливих ініціатив для ветеранської спільноти», — наголосила міністр у справах ветеранів України Наталія Калмикова.

Раніше повідомлялося, що Денис Шмигаль анонсував швидкий запуск мобільного застосунку Ветеран+.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді