Потрібен такий тиск на агресора, який змусить його до припинення війни — Зеленський відрегував на нічну атаку рф

15:35, 26 жовтня 2024
Президент Зеленський наголосив, що повномасштабна війна триває вже третій рік і вимагає тиску на агресора для зупинки терору.
Потрібен такий тиск на агресора, який змусить його до припинення війни — Зеленський відрегував на нічну атаку рф
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У ніч на 26 жовтня рф атакувала українські міста шахедами та ракетами. На жаль, є загиблі та постраждалі. Президент Володимир Зеленський, коментуючи трагічні події ночі, зазначив, що російську агресію може бути зупинено тільки рішучими діями, а не розмовами.

"Після всього, сказаного в Казані, російські вбивці повернулись до своєї звичної справи. І це ще раз доводить, що не розмовами може бути зупинена агресія, а тільки рішучими діями на захист держави і народу, проти яких розвʼязана війна", - повідомив Президент у соцмережі.

Він зазначив, що вночі рф била по Києву, Дніпру, Сумщині, Хмельниччині та інших наших регіонах.

"У Дніпрі пошкоджено одну з найважливіших лікарень України – лікарню імені Мечникова – та звичайні житлові будинки. На жаль, троє загиблих, і серед них дитина. В Києві цей російський удар забрав життя дівчинки – їй було лише 14 років. Мої співчуття рідним та близьким. Багато поранених від цих ударів. Усім їм надано необхідну допомогу", - зазначив Зеленський.

Він підкреслив, що вже третій рік триває повномасштабна війна, яка має лише одного винуватця – москву. Саме тому потрібен такий тиск на противника, який здатен змусити його до припинення терору.

Нагадаємо, в результаті влучання російського дрона у багатоповерхівку в Києві, загинула неповнолітня дівчинка.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду