Задоволення не для всіх: співак Віктор Павлік потрапив у скандал зі «спецперепусткою», відео

20:19, 16 травня 2023
Дружина співака виклала в Instagram відео, де вони з чоловіком мчать по Південному мосту у Києві, чим обурила користувачів соцмережі.
Задоволення не для всіх: співак Віктор Павлік потрапив у скандал зі «спецперепусткою», відео
Джерело фото: Іnstagram.com/repyahovakate
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Український співак Віктор Павлік опинився в центрі скандалу зі спецперепусткою, після того, як дружина артиста Катерина Репяхова опублікувала на своїй сторінці в Instagram відео, на якому вона з чоловікам мчать по Південному мосту у Києві.

Нагадаємо, що Південний міст у столиці закритий ще з літа минулого року. Рух мостом дозволено лише для спецтранспорту, громадського та транзитного вантажного транспорту, а також для авто зі спецперепустками, які видає Київська міська військова адміністрація.

Саме такою спецперепусткою хизується на відео співак.

Його дружина каже, що це «задоволення не для всіх», мовляв спецперепустку чоловік їй придбав як «романтичний» подарунок.

Поведінка подружжя обурила користувачів соцмережі: вони розкритикували Павліка за те, що як подарунок дружині він обрав «перепустку по стратегічному об'єкту, де заборонено пересуватися цивільним».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду