Масштабні заворушення у Британії: мігранти-мусульмани вийшли на протест-відповідь, відео

08:52, 6 серпня 2024
Британські вулиці накрила хвиля протестів після вбивства трьох дітей у студії танців та йоги.
Масштабні заворушення у Британії: мігранти-мусульмани вийшли на протест-відповідь, відео
Фото: REUTERS
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як ми писали, у Великій Британії спалахнули масові протести через вбивство трьох дітей в танцювальному клубі міста Саутпорт. Акції протесту в англійських містах переросли у сутички між протестувальниками й поліцією, а також між учасниками антимігрантської акції та їхніми опонентами.

Протести спалахнули після новини про жорстоке вбивство трьох маленьких дівчат на північному заході Англії: нападник увірвався на майстер-клас із йоги для дітей, завдав смертельних ножових поранень дівчинкам 6 і 7 років, які загинули на місці, ще одна дев'ятирічна постраждала померла в лікарні. 

У ЗМІ поширилася інформація, що підозрюваний є радикальним мусульманським мігрантом. Поліція наголошує, що затриманий, 17-річний Аксель Рудакубана, народився у Британії.

Попри ці заяви антиімміграційні й антимусульманські демонстрації тривають, зокрема в Ліверпулі, Брістолі, Халлі та Белфасті. 

Мігранти теж розпочали акції у відповідь. Мітинги переросли у зіткнення між британцями та мігрантами. Мусульмани озброєними виходять на вулиці міст Великої Британії та полюють на англійців. На своїх акціях мусульмани вигукували «Аллах Акбар».

Вони почали нападати на англійців у Мідлсборо. Також у Веймуті близько 400 протестувальників, і британців і мігрантів, зібралися на набережній та скандували гасла у бік один одного.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Марина Кухар
    Марина Кухар
    суддя Харківського окружного адміністративного суду
  • Ганна Вронська
    Ганна Вронська
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Ігор Олендер
    Ігор Олендер
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді