ТОП-5 автомобілів, які неможливо продати

11:25, 8 декабря 2019
Експерти підготували список автомобілів, які непросто продати на вторинному ринку.
ТОП-5 автомобілів, які неможливо продати
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Ліквідність автівки на вторинному ринку містить багато факторів. До них відносяться: бренд, рік випуску, оснащення,  модифікація, поширеність та імідж моделі та марки.

Експерти підготували список автомобілів, які непросто продати на вторинному ринку.

  1. Volkswagen Tiguan

Як правило, неліквідом автомобілі стають під впливом не тільки іміджу, а й після поганої слави про надійність. У даної моделі Volkswagen є проблеми при перепродажі, якщо мова йде про версію оснащену бензиновим наддувним двигуном 1,4 TSI. Також цей агрегат ставився на багато інших машини Volkswagen Group – наприклад, на Golf, Octavia, Yeti. Втім, на Tiguan він показав себе з найгіршої сторони.

Мотор має низку слабких місць, наприклад, можуть виникнути проблеми з ГРМ, паливною системою і преселективною трансмісією DSG з двома зчепленнями.

  1. Skoda Yeti

Субкомпактний кросовер з двигуном 1,2 TSI має схожі з Tiguan проблеми.

До надійності мотора є багато питань і, крім того, покупці часто уникають таких компактних агрегатів із системою турбонаддування.

  1. Nissan Qashqai

Вітчизняні автомобілісти скептично ставляться до компактних двигунів. А, якщо він ще й з наддуванням і при цьому поєднується з варіатором, то й поготів. Усі ці «опції» є у Nissan Qashqai – 115-сильний мотор об’ємом 1,2 л з турбонагнітачем поєднується з безступінчатою КПП. Привід передній.

Цікаво, що деякі перекупники намагаються взагалі не зв’язуватися з цією модифікацією через складнощі з реалізацією.

  1. BMW 750i

Тут експерти б відзначили машини з сумно відомою «вісімкою» N63B44 об’ємом 4,4 л, в розвалі якої встановлені два турбонагнітачі. Такий агрегат в основному можна зустріти на «сімках» F01 / 02, а також кросоверах X5 і X6.

Один з найбільш проблемних моторів BMW, має слабкі паливну систему й турбіну. Ці  та інші проблеми змушують власників продавати свої машини за смішні гроші.

  1. Volvo S80 V8

Шведські машини в цілому складно назвати ліквідними, але в їх славній когорті є відверті «невдахи» – це восьмициліндрова модифікація седана S80 другого покоління і кросовера XC90 першої генерації.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала про штраф за відсутність автоцивілки. Суди визнають дії поліцейських незаконними. Вимагати для перевірки поліс страхування поліцейські мають тільки у двох конкретних випадках.

Також нагадаємо, як скасувати штраф за перевищення швидкості. Випадки порушення прав автомобілістів під час фіксування фактів перевищення швидкості органами поліції за допомогою TruCAM не зменшилися.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Головенко
    Олег Головенко
    суддя Київського окружного адміністративного суду
  • Володимир Донець
    Володимир Донець
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Парінов
    Андрій Парінов
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду