Стало відомо, як виглядатиме Tesla Model 2 за 25 000 доларів

15:30, 14 апреля 2021
Існує дві версії Tesla Model 2.
Стало відомо, як виглядатиме Tesla Model 2 за 25 000 доларів
Джерело фото: carwow
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В старих планах Tesla, начебто, значився цікавий електрокар, якого взагалі ніхто ніколи не бачив, на відміну від концептів Roadster, Cybertruck та Semi. Це електрокар «за 25 тисяч доларів», в якого немає навіть назви. Неофіційно його називають Model 2, - повідомляє «Аuto.24»

Останнім часом від американського виробника Tesla, в особі її гендиректора Ілона Маска, не чутно нічого цікавого, особливо з приводу виходу трьох давно обіцяних нових електромобілів – Semi, Roadster та Cybertruck. А ще мала бути доступна Tesla і це може бути хетчбек, седан або щось зовсім інше.

Початок виробництва Roadster Cybertruck та Semi переносився стільки разів, що зараз важко сказати точно, яка остання хронологія. Виходячи з того, наскільки компанія тиха в цьому питанні, буде добре, якщо котрийсь з нових електрокарів таки потрапить у виробництво до кінця цього року.

Проте компанія Tesla обіцяла не лише божевільні показники ефективності (згадати, хоча б, 1000-сильний Roadster), а й доступність. З виходом Dacia Spring, компанія Tesla втратила шанс поставити найдоступніший електромобіль на ринку, при ціні у 25 тисяч доларів, але вона все ще може бути найкращою з групи. Зараз єдине, що відомо про таємничу модель, це те, що вона, ймовірно, з’явиться до кінця 2023 року – такий анонс, який зробив Маск під час минулорічного Battery Day.

Спекуляції навколо доступної Tesla полягають у тому, що він матиме кузов хетчбек – не надто популярний у США, але шанований в інших куточках світу, а перш за все в Європі. Однак не виключено, що Tesla спробує знову розірвати шаблони і Model 2 буде чимось іншим, аніж хетчбек. Хоча б седаном чи фест-беком.

Як може виглядати Tesla Model 2 в кузові хетчбек, за версією CarWow:

Другий варіант Tesla Model 2 має відмінність у кузові - седан, за версією @tedoradze.giorgi:

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва