У Раді обговорять проект закону «Про адміністративну процедуру»

15:40, 10 мая 2019
Законопроект зареєстровано під №9456.
У Раді обговорять проект закону «Про адміністративну процедуру»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 13 травня, о 13.00 Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування проведе круглий стіл з метою обговорення законопроекту «Про адміністративну процедуру» (реєстр. №9456). Засідання відбудеться за адресою: вул. М. Грушевського, 18/2, кім. 12. Про це повідомляє офіційний сайт Ради.

«Захід відбудеться спільно з проектом Європейського Союзу «Підтримка комплексної реформи державного управління в Україні» (EU4PAR) та проектом Академії Фольке Бернадотта «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні». До участі у заході запрошені народні депутати України, представники Кабінету міністрів України, центральних органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, громадянського суспільства, експертного і наукового середовища, міжнародні партнери»,  йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що реєстрація учасників розпочнеться о 12:30, а вхід за картками акредитації буде відкрито через 9-й під’їзд.

Контактна особа щодо організації засідання круглого столу — головний консультант секретаріату Комітету Степанян Гайк Самвелович. Конт. тел.: 255-39-25, e-mail: [email protected].

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у ВР розглянуть законопроект про адміністративну процедуру за європейськими стандартами.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси