Депутати ухвалили закон щодо розмірів зарплат правоохоронців

16:50, 20 декабря 2019
Верховна Рада прийняла законопроект №2572, що регулює визначення окладу працівникам правоохоронних та інших органів державної влади.
Депутати ухвалили закон щодо розмірів  зарплат правоохоронців
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На пленарному засіданні 20 грудня Верховна Рада ухвалила Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо перезавантаження влади» про визначення розмірів заробітної плати працівникам правоохоронних та інших органів державної влади.

Законопроект №2572 прийнято в цілому 277 голосами.

Законом викладено у новій редакції пункт 3 розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо перезавантаження влади», яким встановити, що «з 1 січня 2020 року норми і положення законів України, якими визначені розміри посадових окладів та інших складових оплати праці, грошового забезпечення працівників державних органів, крім Апарату Верховної Ради України, Державного бюро розслідувань, Національного антикорупційного бюро України, Вищого антикорупційного суду, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Національного агентства з питань запобігання корупції, Рахункової палати та членів Центральної виборчої комісії, застосовуються в порядку та розмірах, встановлених Кабінетом Міністрів України».

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що директор ДБР звернувся до Президента, парламенту і Кабміну з проханням  збільшити зарплати співробітникам Держбюро розслідувань. 

Раніше депутати Верховної Ради прийняли проект закону №2116 про внесення змін до Закону України «Про Державне бюро розслідувань» щодо удосконалення діяльності ДБР. Відповідне рішення підтримали 250 народних обранців.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду