Депутати розблокували підписання закону про оклади співробітникам ДБР

16:58, 14 января 2020
Підписання закону було заблоковано для спікера Ради Дмитра Разумкова і відповідно для Президента Володимира Зеленського.
Депутати розблокували підписання закону про оклади співробітникам ДБР
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Верховна Рада розлокувала підписання законопроекту №2572 «Про внесення змін у деякі закони України про перезавантаження влади» з приводу визначення розмірів посадових окладів та інших складових оплати праці, грошового забезпечення працівників правоохоронних та інших органів державної влади».

Відомо, що парламентарі провалили проект постанови №2572-П, яким пропонувалося скасувати закон. До розгляду цієї постанови підписання закону було заблоковано для спікера Ради Дмитра Разумкова і відповідно для Президента Володимира Зеленського.

Так, згідно із законом, з початку 2020 року порядок і розмір посадових окладів та іншого забезпечення держслужбовців визначає Кабмін, крім апарату ВР, Державного бюро розслідувань, Національного антикорупційного бюро України, Вищого антикорупційного суду, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Національного агентства з питань запобігання корупції, Рахункової палати та членів Центральної виборчої комісії.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що з’явився текст законопроекту про Регламент Верховної Ради.

Також ми повідомляли, що Рада підтримала зміни до Конституції щодо реформування органів парламенту.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду