Киян попередили про зміни у роботі метрополітену

15:27, 22 августа 2019
Деякі станції метро будуть тимчасово зачинені.
Киян попередили про зміни у роботі метрополітену
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У суботу, 24 серпня, у зв’язку із відзначенням у м. Києві 28-ї річниці незалежності України буде зачинено на вхід і вихід станції «Майдан Незалежності» та «Хрещатик» на вулицю Інститутську та Алею Небесної сотні з початку роботи до закінчення заходів (у зазначений період роботу станції «Майдан Незалежності» буде організовано тільки для пересадки з лінії на лінію). Про це повідомляє прес-служба КП «Київський метрополітен» у Facebook.

«Також 24 серпня 2019 року у зв’язку з проведенням на стадіоні НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) та «Олімпік» (Донецьк) можливе обмеження (не закриття) на вхід для пасажирів станцій «Площа Льва Толстого», «Олімпійська», «Палац спорту» після закінчення гри.

Механізм застосовується з міркувань безпеки для уникнення масового скупчення пасажиропотоку на платформах станцій. Перепрошуємо за тимчасові незручності!», — повідомили у метрополітені.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Києві в Голосіївському районі місцева влада перекриє 10 вулиць з метою проведення ремонтних робіт. Рух обмежать з 12 серпня.

Також ми писали, що в Києві до 31 серпня буде частково обмежений рух на естакаді Південного мосту.

Додамо, у Києві невідомі за допомогою балончиків з фарбою повністю розписали потяг метрополітену.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде