ДСА визначилася з кандидатами у члени ВККС

12:05, 10 июля 2019
Одному з кандидатів відмовлено в допуску до участі в конкурсі.
ДСА визначилася з кандидатами у члени ВККС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

9 липня 2019 року відбулось засідання Комісії з добору кандидатів для призначення членами Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, під час якого розглянуто питання про допуск осіб до участі в публічному конкурсі з добору кандидата для призначення членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Комісія за результатами розгляду документів осіб, які подали заяви про участь у публічному конкурсі, прийняла рішення про допуск до участі в конкурсі наступних кандидатів:

    Ластовка Неля Дмитрівна

    Волков Андрій Станіславович

    Мягкоход Юрій Володимирович

    Алпатьєва Наталя Юріївна

    Солодков Андрій Андрійович

Кандидату Савескул Валерії Олегівні відмовлено в допуску до участі в конкурсі у зв’язку з відсутністю необхідного стажу професійної діяльності у сфері права, визначеного частиною першою статті 94 Закону України "Про судоустрій і статус суддів".

Питання щодо допуску кандидатів Слотюка Сергія Володимировича, Гончарука Михайла Петровича, Семенова Олега Анатолійовича до участі в конкурсі відкладено для розгляду на наступному засіданні Комісії.

Чергове засідання Комісії відбудеться 12 липня 2019 року в приміщенні Державної судової адміністрації України. Початок засідання о 10:00.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що ВККС оголосила конкурс на зайняття 505 вакантних посад суддів місцевих загальних судів.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва