Як буде здійснюватись оплата витрат, пов’язана зі здобуттям освіти дітьми працівників дипломатичної служби

13:27, 3 марта 2021
Оплата витрат, пов’язаних зі здобуттям дітьми працівників дипломатичної служби, середньої освіти буде здійснюватись, у розмірі 6000 доларів США за навчальний рік.
Як буде здійснюватись оплата витрат, пов’язана зі здобуттям освіти дітьми працівників дипломатичної служби
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На сьогоднішньому засіданні Уряд планує затвердити Порядок оплати витрат пов’язаних зі здобуттям дітьми працівників дипломатичної служби, направлених у довготермінове відрядження, дошкільної та загальної середньої освіти.

Так, відповідною постановою пропонується визначити новий підхід до механізму та умов оплати витрат, пов’язаних зі здобуттям дітьми працівників дипломатичної служби, направлених у довготермінове відрядження, дошкільної та загальної середньої освіти на території держави розміщення закордонної дипломатичної установи України для забезпечення належного рівня реалізації соціальних гарантій.

Зокрема, документом пропонується визначити граничні суми коштів для оплати витрат пов’язаних зі здобуттям дітьми працівників дипломатичної служби дошкільної та загальної середньої освіти за навчальний рік на одну дитину, на підставі відповідної інформації закордонних дипломатичних установ.

Зазначається, що оплата витрат пов’язаних зі здобуттям дітьми працівників дипломатичної служби такої освіти буде здійснюватись за рахунок коштів державного бюджету.

Так, оплата витрат, пов’язаних зі здобуттям дітьми працівників дипломатичної служби дошкільної освіти, буде здійснюватись для дітей віком від одного до шести (семи) років, у розмірі фактичної суми таких витрат, але не більше 3000 доларів США за навчальний рік на одну дитину.

Оплата витрат, пов’язаних зі здобуттям середньої освіти, буде здійснюватись для дітей віком від шести (семи) років до вісімнадцяти років, також у розмірі фактичної суми таких втрат, але не більше 6000 доларів США за навчальний рік на одну дитину.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, як у Кабміні планують зберегти робочі місця у суб’єктів малого та середнього підприємництва.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки