Уряд планує виділити багатодітним сім’ям по 2 тисячі гривень на кожну дитину

11:35, 4 августа 2021
Кабмін планує виділити для багатодітних малозабезпечених сімей по 2 тисячі гривень на кожну дитину для підготовки до навчального року.
Уряд планує виділити багатодітним сім’ям по 2 тисячі гривень на кожну дитину
Джерело фото: 24 канал
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 4 серпня, Кабмін планує розглянути постанову, якою планується підтримати багатодітних малозабезпечених сімей під час підготовки до навчального року.

Так, документом пропонується запровадити надання одноразової грошової допомоги перед навчальним роком. Така одноразова грошова допомога призначатиметься у розмірі 2000 грн на кожну дитину з багатодітної малозабезпеченої сім’ї, яка станом на 1 серпня 2021 року досягла 6-18 років включно.

Також зазначається, що виплата одноразової грошової допомоги буде проводитись структурними підрозділами з питань соціального захисту населення за матеріалами справ одержувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям з числа багатодітних сімей без звернення таких одержувачів.

Ватро зазначити, що реалізація постанови потребує коштів  у сумі 289 343 тис. грн (для виплати допомоги  144 717 дітям), яку буде забезпечено за рахунок та в межах коштів, передбачених Мінсоцполітики за бюджетною програмою «Виплата деяких видів допомог, компенсацій, грошового забезпечення та оплата послуг окремим категоріям населення».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді