Кабмін визначив, де повинні зберігатися документи випускників військових кафедр

14:26, 2 февраля 2022
Кабмін унормував збереження документів про вищу освіту та науковий ступінь.
Кабмін визначив, де повинні зберігатися документи випускників військових кафедр
Джерело фото: mediacenter.uzhnu.edu.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Документи про вищу освіту чи науковий ступінь осіб, які закінчили заклади зі специфічними умовами навчання чи військові підрозділи закладів вищої освіти (ЗВО), будуть зберігатися у таких навчальних закладах. Про це йдеться у постанові «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 вересня 2020 р. № 811», яку розробило і винесло на засідання Кабінету Міністрів Міністерство освіти і науки України (МОН). Кабмін затвердив дану постанову.

У пояснювальній записці зазначено, що постанову розроблено з метою приведення актів Кабміну у відповідність до закону від 30 березня 2021 року «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань присудження наукових ступенів та ліцензування освітньої діяльності».

Постановою передбачено, що документи про вищу освіту (науковий ступінь) осіб, які закінчили заклади зі специфічними умовами навчання чи військові підрозділи ЗВО, будуть зберігатися у таких навчальних закладах.

У постанові вказано, що документи (дублікати) про вищу освіту чи науковий ступінь, видані до набрання чинності відповідної постанови Кабміну, є чинними і обміну не підлягають. При цьому дублікати документів про освіту, видані за формами, що втратили чинність, мають видаватися за формами, чинними на дату видачі дублікату.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Кабмін внесе зміни в порядок виплати щомісячної надбавки прокурорам, а також працівникам Національної школи суддів та Тренінгового центру прокурорів.

 Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook, Viber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді