Кабмін збільшив чисельність правління «Укрзалізниці» та змінив його склад

11:15, 17 мая 2022
Чисельність правління компанії зросла до 8 осіб.
Кабмін збільшив чисельність правління «Укрзалізниці» та змінив його склад
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кабінет міністрів збільшив чисельність правління «Укрзалізниці» до 8 осіб включно з головою правління компанії. Відповідне рішення закріплене постановою уряду №571 від 13 травня

Постановою внесено зміну до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 7 жовтня 2015 р. № 815 “Про деякі питання правління акціонерного товариства “Українська залізниця” та збільшено чисельність правління до 8 осіб. Як пояснили у прес-службі залізничного монополіста, це передбачено статутом компанії

Крім цього урядовці розпорядженням №384 від 13 травня внесли зміни до складу правління «Укрзалізниці». Вказаним документом припинено повноваження членів правління акціонерного товариства “Українська залізниця” Цубера Павла Петровича та Бойка Григорія Анатолійовича, у зв’язку зі звільненням їх з посад через розірвання трудових контрактів за угодою сторін.

Натомість з 18 правління членами правління залізничного монополіста стануть  Крот Володимир Степанович, Черніцький Роман Романович та Єрьомін В’ячеслав Володимирович, з якими укладено контракти до 2025 року.

Як повідомляла «Судово-юридична газета» у жовтні 2021 року «Укрзалізницю» тимчасово очолив Олександр Камишін. Пізніше він став повноцінним керівником компанії.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва