В Україні заборонили водіям маршруток вмикати музику – закон

16:50, 6 июля 2022
Президент України Володимир Зеленський підписав закон, який передбачає заборону вмикати музику в автобусах та маршрутках. У таксі та автобусах, які здійснюють нерегулярні перевезення дозволено вмикати музику на салон за згоди усіх пасажирів.
В Україні заборонили водіям маршруток вмикати музику – закон
Джерело фото: vsviti.com.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Україні заборонили водіям маршруток вмикати музику, однак дозволили це робити на нерегулярних перевезеннях за згодою всіх пасажирів. Це передбачено ухваленим парламентом законопроєктом №7273-д про внесення змін до деяких законів України щодо підтримки національного музичного продукту та обмеження публічного використання музичного продукту держави-агресора, який підписав Президент України Володимир Зеленський.

Законом внесено зміни до статті 40 закону «Про автомобільний транспорт» та передбачено заборону відтворювати в салоні автобуса музику, звуки фільмів чи інші звукові сигнали, крім інформації про поїздку (передача звуку може здійснюватися на індивідуальні навушники пасажирів.

Водночас дозволено водіям включати музику в салоні під час нерегулярних перевезень за згодою пасажирів.

Цим же документом заборонено водіям вмикати музику в салоні таксі без згоди усіх пасажирів.

Як повідомляла «Судово-юридична газета» Президент України Володимир Зеленський підписав закон, який передбачає пожиттєву заборону на російську музику на ТБ та радіо.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде