ВККС оприлюднила результати спецперевірки кандидатів до місцевих судів

19:45, 17 октября 2018
30 кандидатів були визнані такими, що відповідають вимогам до кандидата на посаду судді. Один кандидат припинив участь у доборі.
ВККС оприлюднила результати спецперевірки кандидатів до місцевих судів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В вівторок, 16 жовтня 2018 року, на засіданнях Вищої кваліфікаційної комісії суддів України вирішувалося питання щодо визначення результатів спеціальної перевірки в межах процедури добору кандидатів на посаду судді місцевого суду, оголошеного Комісією 3 квітня 2017 року.

За результатами засідань Комісією ухвалені такі рішення:

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що ВККС опублікувала результати виконання суддями 10 травня 2018 року практичного завдання під час екзамену в рамках процедури кваліфоцінювання на відповідність займаній посаді.

Також раніше ми повідомляли, що ВККС продовжить співбесіди з суддями місцевих і апеляційних судів. 23 жовтня Комісія буде проводити співбесіди за результатами дослідження досьє суддів в рамках кваліфоцінювання суддів місцевих і апеляційних судів на відповідність займаній посаді.

Окрім того, ми писали, що 24 жовтня 2018 року ВККС розгляне питання про відповідність осіб вимогам до кандидата на посаду судді Верховного Суду, Вищого антикорупційного суду, судді Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду і ухвалить рішення про допуск кандидатів до кваліфікаційного оцінювання в рамках конкурсу, оголошеного Комісією 2 серпня 2018 року.

Источник: Прес-служба ВККС
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва