Продовжено термін прийому документів на посади в теруправління ДБР

17:45, 19 октября 2018
Кандидати на 74 посади держслужбовців у теруправліннях Державного бюро розслідувань можуть подати документи до 2 листопада.
Продовжено термін прийому документів на посади в теруправління ДБР
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На два тижні продовжено прийом документів на 74 посади державних службовців у територіальних управліннях Державного бюро розслідувань — кандидати можуть подавати документи включно до 2 листопада. Про це повідомляє офіційний веб-сайт ДБР.

«Звертаємо увагу кандидатів, що територіальні управління не будуть змінювати своє розташування, як це передбачалося попередніми змінами до Закону України «Про Державне бюро розслідувань». У проекті закону, який винесено до другого читання, ці зміни скасовано. Це одна з причин, чому було продовжено конкурс, адже кандидати на посади розумітимуть, в якому місті вони будуть працювати», — повідомив директор Державного бюро розслідувань Роман Труба.

Нагадаємо, що Державне бюро розслідувань оголосило новий конкурс на 74 посади у семи територіальних управліннях — Києві, Краматорську, Львові, Полтаві, Миколаєві, Мелітополі та Хмельницькому. Це посади державних службовців, які залишилися вакантними після проведення першої хвилі конкурсного добору. Ознайомитися з переліком вакантних посад та умовами проведення конкурсу можна за посиланням.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Державне бюро розслідувань оголосило другу хвилю набору кандидатів на посади. ДБР оголосило новий конкурс на 74 посади в семи територіальних управліннях.

Пізніше ми повідомляли, що новий конкурс на посади в ДБР називають найбільш масштабним в історії. Тоді повідомлялось, що прийом документів на 74 посади державних службовців в сім територіальних управлінь буде тривати з 24 вересня до 19 жовтня.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва