Насіров намагається поновитись на посаді голови ДФС

10:15, 25 октября 2018
Відбулося підготовче засідання за позовом Насірова щодо поновлення його на посаді голови ДФС.
Насіров намагається поновитись на посаді голови ДФС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Окружному адміністративному суді міста Києва  відбулося підготовче засідання у справі за позовом Романа Насірова до Кабінету міністрів України та Державної фіскальної служби України щодо поновлення позивача на посаді голови ДФС, повідомляє сайт Судової влади.

Під час засідання суд розглянув клопотання позивача та залучив до справи письмові докази. Також було розглянуто і заяву народного депутата України Андрія Журжія про його вступ у справу у якості третьої особи, у задоволенні якої було відмовлено. 

Наразі у підготовчому засіданні оголошена перерва до 28 листопада для надання часу представникам відповідачів подати заперечення на відповідь на відзив, як це передбачено КАСУ. 

Як відомо, позивач просить суд визнати протиправним та незаконним розпорядження Кабміну від 31 січня 2018 року «Про звільнення Насірова Р.М. з посади голови Державної фіскальної служби України», а також просить поновити його на посаді голови ДФС.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що колишньому голові Державної фіскальної служби Роману Насіров залишили без зміни розмір застави в 100 мільйонів гривень.

Крім того, ми писали, що Міністерство екології і природних ресурсів підозрюють у корупції.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва