РСУ затвердила склад Організаційних комітетів у кожні області

14:34, 21 ноября 2018
Рада суддів ухвалила рішення №77 від 19 листопада 2018 року «Про затвердження складу Організаційних комітетів в кожній області».
РСУ затвердила склад Організаційних комітетів у кожні області
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Рада суддів України 19 листопада на засіданні ухвалила рішення №77 від 19 листопада 2018 року «Про затвердження складу Організаційних комітетів в кожній області». Про це повідомляє прес-служба РСУ.

Заслухавши та обговоривши інформацію заступника голови Ради суддів України Вадима Бутенка про затвердження складу Організаційних комітетів в кожній області, Автономній Республіці Крим, містах Києві та Севастополі, відповідно до статей 126 -134 «Про судоустрій і статус суддів», Положення про Раду суддів України, затвердженого X позачерговим з'їздом суддів України 16 вересня 2010 року (зі змінами) та пункту 2.2 розділу 2 Порядку скликання і проведення спільних зборів суддів місцевих загальних судів України, затвердженого рішенням Ради суддів України від 4 червня 2015 року №44, Рада суддів України вирішила:

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що члени РСУ розглянули питання про забезпечення суддівської незалежності і звернення до Верховної Ради України.

Також нам стало відомо, що Рада суддів України суддів у відставці заохотила почесними званнями України.

Крім того, ми писали, що РСУ розглянула питання щодо заохочення суддів у відставці та працівників апарату.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва