Засідання Вищої ради правосуддя, онлайн-трансляція

10:00, 31 января 2019
На порядку денному — розгляд низки важливих питань.
Засідання Вищої ради правосуддя, онлайн-трансляція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 31 січня, о 10:00 Вища рада правосуддя проводить чергове засідання.

На засіданні ВРП розглядатиме матеріали щодо переведення суддів: Лоліти Анатоліївни Романець до апеляційного суду Одеської області.

Також Рада розгляне скарги судді Покровського районного суду Дніпропетровської області Катерини Сергіївни Лукінової (переведена шляхом відрядження на роботу на посаду судді Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська) на рішення Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 9 листопада 2018 року №3443/1дп/15-18 про притягнення її до дисциплінарної відповідальності.

Планується розгляд скарги представника судді Октябрського районного суду міста Полтави Ганни В’ячеславівни АндрієнкоНаталії Володимирівни Івченко на рішення Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 9 листопада 2018 року  №3445/1дп/15-18 про притягнення судді  до дисциплінарної відповідальності.

Також ВРП розгляне повідомлення виконуючого обов’язки голови Кам’янка-Бузького районного суду Львівської області Маркіяна Леоновича Самсіна про втручання у діяльність судді при здійсненні правосуддя.

Обов’язково розглядатиметься затвердження висновків членів Вищої ради правосуддя про відсутність підстав для вжиття заходів щодо забезпечення незалежності суддів та авторитету правосуддя.

Більш детально ознайомитись з порядком денним можна за посиланням.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що ВРП продовжила строк тимчасового відсторонення від правосуддя судді з Маріуполя.

Крім цього, ми писали, що ВРП внесе Президентові подання про призначення 24 суддів.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва