Конкурси до Антикорсуду та ВС: Комісія перегляне рішення щодо практичних завдань

19:27, 1 февраля 2019
Засідання Комісії пройде 12 лютого.
Конкурси до Антикорсуду та ВС: Комісія перегляне рішення щодо практичних завдань
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

12 лютого об 09:30 Вища кваліфікаційна комісія суддів України (Київ, вул. Механізаторів, 9) розгляне питання про перегляд рішень Комісії у межах процедури кваліфікаційного оцінювання кандидатів на зайняття вакантних посад суддів Вищого антикорупційного суду та Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду щодо результатів виконаних практичних завдань (відповідно до абз. 4 ч. 2 ст. 85 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»), передає прес-служба ВККС.

Рішення буде прийнято стосовно наступних кандидатів:

Лук'янчук Сергій Миколайович

Луценко Олег Петрович

Скрипка Олександр Володимирович.

О 10:00 12 лютого Вища кваліфікаційна комісія суддів України розгляне питання про перегляд рішень Комісії у межах кваліфікаційного оцінювання кандидатів на зайняття вакантних посад суддів касаційних судів у складі Верховного Суду щодо результатів виконаних практичних завдань (відповідно до абз. 4 ч. 2 ст. 85 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»), а саме стосовно кандидатів:

Корнієнко Марина Костянтинівна

Кривка Василь Павлович

Криворученко Дмитро Парфентійович

Ляшенко Дмитро Володимирович

Русинчук Микола Миколайович

Угорчук Віктор Васильович

Філевський Ростислав Миколайович.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що  15 січня ВККС розглядала питання про перегляд рішень Комісії у межах процедури кваліфікаційного оцінювання кандидатів на зайняття вакантних посад суддів Вищого антикорупційного суду, Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду та касаційних судів у складі Верховного Суду щодо результатів виконаних практичних завдань (відповідно до абз. 4 ч. 2 ст. 85 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»).

Крім того, 31 січня у Вищій кваліфікаційній комісії суддів України у складі колегій у межах конкурсу на зайняття вакантних посад суддів Вищого антикорупційного суду та Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду, оголошеного Комісією 2 серпня 2018 року, проводилися співбесіди за результатами дослідження досьє кандидатів.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва