Трьох суддів з Криму притягнуто до дисциплінарної відповідальності

19:35, 8 февраля 2019
Перша Дисциплінарна палата ВРП внесла подання про звільнення трьох суддів з посад.
Трьох суддів з Криму притягнуто до дисциплінарної відповідальності
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Рішеннями Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 8 лютого 2019 року суддів Сакського міськрайонного суду Автономної Республіки Крим Копичинського Олександра Васильовича, Нахімовського районного суду міста Севастополя Єзерського Петра Олександровича та окружного адміністративного суду міста Севастополя Майсак Олену Іванівну притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Про це повідомила прес-служба ВРП. Як зазначається, до вказаних суддів застосоване дисциплінарне стягнення у виді подання про звільнення судді з посади.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що ВРП тимчасово відсторонила суддю із Харківської областіСуддю Вовчанського районного суду Ірину Уханьову відсторонено від правосуддя на шість місяців.

Також ми повідомляли, що ВРП тимчасово відсторонила від здійснення правосуддя суддю з Полтавської області. Суддю Михайла Кульбака. відсторонено від правосуддя на підставі рішення Третьої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя.

Крім того, ми писали, що Вища рада правосуддя продовжила строк тимчасового відсторонення від правосуддя судді з Маріуполя. Рішення було прийнято у зв’язку з притягненням судді до кримінальної відповідальності.

Також нам стало відомо, що ВРП розглянула матеріали щодо звільнення суддів за загальними обставинами, а саме: у зв’язку з поданням заяв про відставку. Раніше судді написали відповідні заяви.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва