Оголошено публічний конкурс на посаду члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України

09:00, 6 марта 2019
Для участі в конкурсі запрошуються громадяни України, які мають повну вищу юридичну освіту.
Оголошено публічний конкурс на посаду члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Для участі в конкурсі на посаду члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів запрошуються громадяни України, які мають повну вищу юридичну освіту і стаж професійної діяльності у сфері права не менше п’ятнадцяти років.

Документи приймаються з 04 по 18 березня 2019 року поштою на адресу секретаріату уповноваженого (адреса: 01008, м. Київ-08, вул. Інститутська, 21/8) або нарочно (через громадську приймальню секретаріату уповноваженого з вказаною адресою).

За додатковою інформацією щодо проведення конкурсу звертайтеся до секретаря конкурсної комісії Савицької Ірини, начальника відділу нормативно-правового забезпечення прав людини на належне утримання Департаменту реалізації національного превентивного механізму тел. (044)-253-09-97, ел. пошта: [email protected].

З переліком документів, які необхідні для участі у конкурсі, можна ознайомитись за посиланням.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Вища кваліфікаційна комісія суддів України 6 березня 2019 року розгляне питання про затвердження рейтингів кандидатів на зайняття вакантних посад суддів Верховного Суду, Вищого антикорупційного суду та Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду у межах конкурсу.

Крім того, у Вищій кваліфікаційній комісії суддів України відбулася робоча зустріч з представниками міжнародних організацій, дипломатичних установ та проектів міжнародної технічної допомоги щодо створення Вищого антикорупційного суду.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва