Голова Закарпатського окружного адмінсуду Олексій Шешеня пішов у відставку

16:44, 12 апреля 2019
На посаді голови суду Олексій Шешеня перебував з грудня 2013 року.
Голова Закарпатського окружного адмінсуду Олексій Шешеня пішов у відставку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Рішенням Вищої ради правосуддя від 4 квітня Олексія Миколайовича Шешеню звільнено з посади судді Закарпатського окружного адміністративного суду за його заявою у зв’язку з досягненням граничного віку перебування на цій посаді. Про це передає прес-служба суду.

Зазначається, що на посаді судді зазначеного суду Шешеня О.М. перебував з 10 квітня 2008 року. У 2011-2013 роках обіймав посаду заступника голови суду, а з грудня 2013 року призначений і потім двічі обраний зборами суддів головою Закарпатського окружного адміністративного суду.

«Олексій Миколайович Шешеня за свою плідну працю нагороджений численними грамотами та подяками, йому присвоєно почесне звання заслужений юрист України.

Колектив суду вдячний Вам за багаторічну сумлінну працю,  за доброзичливі стосунки  з колегами у нашому колективі, а також бажає, щоб Ваш заслужений відпочинок наповнився радісними подіями, новими захопленнями і подорожами, спілкуванням з рідними та друзями», — йдеться у повідомленні суду.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що ВРП звільнила суддю Господарського суду Дніпропетровської області.

Також стало відомо, що 11 квітня ВРП розглянула питання про звільнення Гладун Христини Анатоліївни з посади судді Печерського районного суду Києва на підставі п. 3 ч. 6 ст. 126 Конституції України відповідно до рішення Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 17 листопада 2016 року №1908/дп-16. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде