Двадцять восьма річниця утворення господарських судів України: привітання голови КГС ВС

10:41, 4 июня 2019
Господарські суди стали однолітками незалежної України.
Двадцять восьма річниця утворення господарських судів України: привітання голови КГС ВС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Господарські (арбітражні) суди України святкують 28-у річницю з дня свого утворення. 4 червня 1991 року Верховною Радою УРСР було прийнято Закон «Про господарські суди», з яким пов’язаний подальший розвиток системи господарського судочинства в Україні.

Господарські суди стали однолітками незалежної України. Арбітражно-судова система гідно витримала перевірку часом і довела свою спроможність якісно, оперативно та об'єктивно забезпечувати захист прав та інтересів суб'єктів господарювання. Про це заявив заступник голови ВС, голова КГС ВС Богдан Львов на своїй сторінці у Facebook.

«Низький уклін та безмежна вдячність державним арбітрам, суддям у відставці, які своєю відповідальною, високопрофесійною працею зробили вагомий внесок у становлення та розбудову господарського (арбітражного) судочинства. У цей святковий та важливий день щиро зичу вам, дорогі колеги, міцного здоров'я і сімейного благополуччя, творчої наснаги та невичерпної енергії, щастя і добробуту, миру та добра»,  привітав Б. Львов суддів з нагоди свята.

Редакція «Судово-юридичної газети» також вітає усіх представників господарської юрисдикції з двадцять восьмою річницею створення системи господарських судів України!

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України