У Житомирі перший набір співробітників Служби судової охорони склав присягу

19:20, 26 ноября 2019
Кожний з нинішніх співробітників пройшов суворий конкурсний відбір.
У Житомирі перший набір співробітників Служби судової охорони склав присягу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

26 листопада перший набір співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області склав присягу на вірність українському народові. Про це повідомляє прес-центр ССО у Facebook.

Кожний з нинішніх співробітників пройшов суворий конкурсний відбір та готовий до виконання завдань із забезпечення охорони та безпеки в судових установах регіону.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби судової охорони Геннадій Герасимчук привітав співробітників зі знаменною подією в їхньому житті та звернув увагу на важливість сумлінного виконання поставлених перед ними завдань.

«Це забезпечення охорони судових установ, підтримання в них правопорядку під час судових процесів, недопущення проявів неповаги до суду та інші вкрай відповідальні функції, що віднині виконуватимуть наші співробітники, вимагає від них повної самовіддачі, наполегливості та професіоналізму», — підкреслив полковник Служби судової охорони Геннадій Герасимчук.

Співробітників Служби також привітав начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України у Житомирській області Василь Морей, який наголосив на символічності дати 26 листопада, адже в цей день 2002 року було створено обласний підрозділ Державної судової адміністрації.

«А сьогодні складають Присягу перші співробітники Служби судової охорони на Житомирщині. У вас попереду складна і відповідальна служба, але вірю, що ви впораєтеся з усіма завданнями», — зазначив Василь Морей.

Співробітників Служби також привітали заступник керівника апарату Житомирського апеляційного суду Юрій Довгаль, заступник начальника Головного управління Національної поліції у Житомирській області полковник Артем Лисогор, командир військової частини Національної гвардії України підполковник Олексій Мельник.

У своїх привітаннях вони підкреслили, що створення Служби судової охорони є особливо очікуваним і бажаним, оскільки необхідність у такому підрозділі назріла давно, та висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю в питаннях забезпечення правопорядку й безпеки.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Вищий антикорупційний суд перейшов під вартування Служби судової охорони.

Також ми писали, коли ССО візьме під охорону всі органи та установи системи правосуддя і сформує спецназ.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва