Набрала чинності Інструкція з діловодства в місцевих та апеляційних судах зі змінами

14:41, 2 января 2020
Зміни в Інструкцію внесла Державна судова адміністрація України.
Набрала чинності Інструкція з діловодства в місцевих та апеляційних судах зі змінами
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 1 січня, набрала чинності Інструкція з діловодства в місцевих та апеляційних судах України зі змінами. Про це поінформував прес-центр Судової влади України.

«Державна судова адміністрація України оприлюднила Наказ № 1196 від 24.12.2019 «Про внесення змін до Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України». Цим наказом затверджено зміни до Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України, затвердженої наказом ДСА України від 20.08.2019 №814, що додаються, які набирають чинності з 1 січня 2020 року», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що Одеський окружний адміністративний суд розглядає справу №420/5128/19 за адміністративним позовом до Державної судової адміністрації України. Позивач вимагає визнати протиправними дії щодо видання наказу Державної судової адміністрації України від 20.08.2019 №814 «Про затвердження Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України».

Додамо, 22 листопада Рада суддів України, заслухавши та обговоривши інформацію голови Ради суддів України Богдана Моніча про узагальнення пропозицій судів щодо Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України, затвердженої наказом голови Державної судової адміністрації України №814 від 20 серпня 2019 року, вирішила узагальнені пропозиції судів щодо Інструкції надіслати Державній судовій адміністрації України для подальшого врахування.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва