У Вищій раді правосуддя виявили новий випадок COVID-19

17:10, 25 сентября 2020
Наразі інфікована особа перебуває на самоізоляції у стані, що не потребує госпіталізації.
У Вищій раді правосуддя виявили новий випадок COVID-19
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У працівника Вищої ради правосуддя лабораторно підтверджено захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV, передає офіційний сайт ВРП.

Наразі інфікована особа перебуває на самоізоляції у стані, що не потребує госпіталізації. Визначено коло осіб, які могли контактувати із хворим. Ці особи перебувають на самоізоляції та отримують консультації лікаря.

«Вища рада правосуддя посилила заходи для запобігання поширенню захворювання та забезпечення сталої і безпечної роботи ВРП. У приміщенні активно проводиться дезінфекція усіх поверхонь. Щоденно відбувається вимірювання температури тіла співробітників Вищої ради правосуддя та відвідувачів, які перебувають в адміністративній будівлі, забезпечено систематичне кварцування службових і технічних приміщень. Щоденне вологе прибирання у ВРП проводиться з додаванням дезінфікуючого розчину, у доступних для відвідувачів та працівників місцях розміщено засоби для дезінфекції рук, працівники дотримуються маскового режиму.

За наявності ознак гострого респіраторного захворювання співробітникам Вищої ради правосуддя рекомендовано вжити заходів щодо самоізоляції, отримати консультацію у лікаря та невідкладно повідомити про стан здоров’я відповідну установу охорони здоров’я та свого безпосереднього керівника.

Керівництво секретаріату ВРП звернулось до Центру превентивної медицини Державного управління справами щодо запровадження протиепідемічних обмежувальних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV», — зазначили у ВРП.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Одеський апеляційний суд повідомив, що у співробітника суду підтверджено COVID-19.

Також у працівника Господарського суду Львівської області діагностували COVID-19. 

Зазначимо, що Лубенський міськрайонний суд Полтавської області відновив свою роботу після спалаху коронавірусу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва