У підсистемі «Електронний суд» змінено шаблони і додано нові

17:13, 25 сентября 2020
Загалом додали одразу 7 шаблонів.
У підсистемі «Електронний суд» змінено шаблони і додано нові
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

ДП ІСС «Електронний суд» повідомило, що до переліку шаблонів заяв електронного кабінету користувача підсистеми «Електронний суд» додано нові шаблони та внесено зміни до існуючих шаблонів. Про це йдеться на офіційній сторінці ДП в Facebook.

«Первинні шаблони (нові):

  1. Заява про неплатоспроможність боржника - фізичної особи або фізичної особи – підприємця (Господарське судочинство (справи про банкрутство)).
  2. Заява про грошові вимоги кредитора до боржника (Господарське судочинство (справи про банкрутство)).
  3. Заява про стягнення заробітної плати з боржника (банкрутство) (Господарське судочинство (справи про банкрутство)).
  4. Заява з позовними вимогами до боржника, зокрема, щодо його майна (Господарське судочинство (справи про банкрутство)).
  5. Зава про визнання недійсними правочинів, укладених з боржником (Господарське судочинство (справи про банкрутство)).
  6. Заява про повернення (витребування) майна боржника або відшкодування його вартості (Господарське судочинство (справи про банкрутство)).
  7. Заява про поновлення на роботі посадових та службових осіб боржника (Господарське судочинство (справи про банкрутство)).

Внесено зміни до первинних шаблонів:

  1. Назву шаблону «Заява про введення процедури санації/плану реструктуризації боргів боржника до відкриття провадження у справі про банкрутство» змінено на: «Клопотання про введення процедури санації боржника до відкриття провадження у справі про банкрутство» (Господарське судочинство (справи про банкрутство)) – шаблон приведено у відповідність до нових норм Законодавства, зокрема, Кодексу України про банкрутство.
  2. Назву шаблону: «Заява про порушення провадження у справі про банкрутство» змінено на «Заява про порушення провадження у справі про банкрутство юридичної особи» (Господарське судочинство (справи про банкрутство)) – шаблон приведено у відповідність до нових норм Законодавства, зокрема, Кодексу України про банкрутство.
  3. Позовна заява про зобов’язання укласти договір поруки – змінено тип судочинства на цивільне судочинство, відредаговано приклад позовної заяви та приведено до норм чинного законодавства.
  4. Позовна заява про визнання протиправними рішення Державної митної служби та її органів щодо визначення коду товару за УКТЗЕД (Адміністративне судочинство) – відновлена можливість подачі заяви до адміністративних судів замість судів загальної юрисдикції .
  5. Заява про усиновлення дитини (Цивільне судочинство) – виправлено помилку у невідповідності назв кроків, а саме, крок «Скаржник» замінено на «Заявник».
  6. Заява про видачу виконавчого документа на підставі рішення іноземного суду (Цивільне судочинство) – додано приклад заяви та приведено до чинних норм Законодавства.

Внесено зміни до вторинних шаблонів:

  1. Заява про видачу в електронному вигляді копії технічного запису судового засідання (Кримінальне судочинство) – виправлено системну помилку, що впливала на некоректну побудову статистики», — зазначили у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, до переліку шаблонів заяв електронного кабінету користувача підсистеми «Електронний суд» додано нові шаблони та внесено зміни до існуючих шаблонів. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді