На Херсонщині представили нового керівника Служби судової охорони

13:20, 30 октября 2020
Співробітникам Територіального управління Служби судової охорони у Херсонській області представили новопризначеного керівника.
На Херсонщині представили нового керівника Служби судової охорони
ССО
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 29 жовтня, у Херсоні заступник Голови Служби судової охорони (зі служби) полковник Служби судової охорони Юрій Зернов представив особовому складу Територіального управління Служби судової охорони у Херсонській області новопризначеного керівника – полковника Служби судової охорони Вадима Матвєєва. Про це повідомляє пресслужба ССО.

Звертаючись до судових охоронців Херсонщини, полковник Служби судової охорони Юрій Зернов наголосив, що активний процес взяття судових установ під охорону Служби триває. 

«Всі учасники судових процесів мають бути у цілковитій безпеці. І наше головне завдання – забезпечити кожному громадянину України право на безпечне правосуддя!» – наголосив заступник Голови Служби судової охорони (зі служби)  полковник Служби судової охорони Юрій Зернов.  

А новопризначений начальник Територіального управління Служби у Херсонській області полковник Служби судової охорони Вадим Матвєєв, виступаючи перед колективом, зазначив, що від щоденної копіткої праці кожного судового охоронця залежить безпека установ системи правосуддя на Херсонщині. 

«І ми маємо докласти максимальних зусиль, щоби кожен, хто перебуває в будівлі суду: суддя, працівник апарату суду, відвідувач, – був у повній безпеці», – зазначив полковник Служби судової охорони Вадим Матвєєв.

Присутній на заході тимчасовий виконувач обов’язків начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Херсонській області Володимир Твердохліб від імені судової влади Херсонщини привітав полковника Служби судової охорони Вадима Матвєєва з перемогою в конкурсі і призначенням на посаду та побажав йому успіхів у службовій діяльності.

До слова, полковник Служби судової охорони Вадим Анатолійович Матвєєв майже 30 років проходив службу в лавах Національної гвардії України. Учасник бойових дій. З червня по жовтень 2020 року обіймав посаду заступника начальника (зі служби) Територіального управління Служби судової охорони у Херсонській області. З липня цього року тимчасово виконував обов’язки керівника територіального управління. 26 жовтня став переможцем конкурсу на посаду начальника Територіального управління Служби судової охорони у Херсонській області.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що охоронці ССО перейдуть на посилену службу на час проведення виборів. 

Напередодні ССО взяла під охорону судові установи на Херсонщині та Рівненщині. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва