У підсистемі «Електронний суд» додали та оновили чергові шаблони

14:09, 15 января 2021
Загалом додали вісім та оновили 14 шаблонів.
У підсистемі «Електронний суд» додали та оновили чергові шаблони
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

 ДП ІСС «Електронний суд» повідомило, що до переліку шаблонів заяв електронного кабінету користувача підсистеми «Електронний суд» додано нові шаблони та внесено зміни до існуючих шаблонів. Про це йдеться у пресслужбі ДП.

Додано нові шаблони первинних заяв:

1) Позовна заява про розірвання трудового договору (цивільне судочинство).

Внесено зміни до шаблонів первинних заяв:

1) Позовна заява про оскарження рішень, дій або бездіяльності державного виконавця чи іншої посадової особи органу державної виконавчої служби (адміністративне судочинство) – крок «відповідач» замінено на крок «відповідач (посадова особа)», для коректного заповнення шаблону та відповідно до його вимог, актуалізовано ставки судового збору.

Додано нові шаблони вторинних заяв:

1) Заява про визнання протиправними рішень, дій чи бездіяльності, вчинених суб’єктом владних повноважень – відповідачем на виконання рішення суду (адміністративне судочинство).

2) Заява про видачу копії судового рішення (справи про адміністративні правопорушення).

3) Заява про залучення свідка, перекладача, експерта, спеціаліста, а також здійснення фотографування, звуко - і відеозапис в огляді доказів за їх місцезнаходженням (адміністративне судочинство).

4) Заява про залучення свідка, перекладача, експерта, спеціаліста, а також здійснення фотографування, звуко - і відеозапис в огляді доказів за їх місцезнаходженням (господарське судочинство).

5) Заява про залучення свідка, перекладача, експерта, спеціаліста, а також здійснення фотографування, звуко - і відеозапис в огляді доказів за їх місцезнаходженням (справи про адміністративні правопорушення).

6) Клопотання про залишення заяви без розгляду (господарське судочинство).

7) Клопотання про залишення заяви без розгляду (адміністративне судочинство).

Внесено зміни до шаблонів вторинних заяв:

1) Клопотання про скасування заходів забезпечення позову (адміністративне судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.

2) Клопотання про скасування заходів забезпечення позову (господарське судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.

3) Клопотання про скасування заходів забезпечення позову (цивільне судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.

4) Заява про видачу виконавчого документа (адміністративне судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.

5) Заява про видачу виконавчого документа (господарське судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.

6) Заява про видачу виконавчого документа (цивільне судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.

7) Заява про видачу виконавчого документа (кримінальне судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах (кримінальне судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.

8) Заява про залучення свідка, перекладача, експерта, спеціаліста, а також здійснення фотографування, звуко - і відеозапис в огляді доказів за їх місцезнаходженням (цивільне судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.

9) Подання про примусове проникнення до житла чи іншого володіння особи, у якої знаходиться дитина, щодо якої є виконавчий документ про її відібрання (цивільне судочинство) – виправлено помилку у назвах кроків «заявник» та «представник заявника».

10) Клопотання про залишення заяви без розгляду (цивільне судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.

11) Заява про видачу дублікату виконавчого документа (цивільне судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.

12) Заява про видачу дублікату виконавчого документа (господарське судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.

13) Заява про видачу судового наказу (господарське судочинство) – виправлено приклад заяви відповідно до норм законодавства.

Також нагадуємо, що шаблонами вторинних заяв можна скористатися ЗА УМОВИ НАЯВНОСТІ СПРАВИ В РОЗДІЛІ "МОЇ СПРАВИ" електронного кабінету користувача підсистеми "Електронний суд".

Для подачі «вторинної» заяви необхідно натиснути на «Створити заяву», попередньо перейшовши до переліку документів по необхідній справі.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, до переліку шаблонів заяв електронного кабінету користувача підсистеми «Електронний суд» додано нові шаблони та внесено зміни до існуючих шаблонів. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва