Господарський суд Закарпатської області повідомляє про відновлення відправки поштової кореспонденції

17:40, 30 ноября 2021
Суд звертає увагу на можливість використання сучасних альтернативних способів для отримання процесуальних документів та іншої інформації із суду, в тому числі процесуальних документів.
Господарський суд Закарпатської області повідомляє про відновлення відправки поштової кореспонденції
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Господарський суд Закарпатської області повідомляє про відновлення відправки поштової кореспонденції у судових справах (копій ухвал, копій судових рішень, наказів та інших повідомлень суду) засобами поштового зв’язку. Про це повідомляє пресслужба установи Феміди.

Разом з тим суд звертає увагу на можливість використання сучасних альтернативних способів для отримання процесуальних документів та іншої інформації із суду, в тому числі процесуальних документів, а саме:

  • оформлення підписки на отримання документів по електронній пошті;
  • отримання процесуальних документів електронною поштою через підсистему «Електронний суд».

Щоб стати користувачами підсистеми «Електронний суд» необхідно:

  • зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному вебпорталі Судової влади України за посиланням;
  • для відображення справи у вашому особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений ваш РНОКПП.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Печерський райсуд міста Києва повідомляє про тимчасове обмеження відправки поштової кореспонденції.

Також Голосіївський райсуд Києва тимчасово припинив прийом кореспонденції на електронну скриньку.

Додамо, що член Вищої ради правосуддя Інна Плахтій заявила, що в Україні необхідно забезпечити збільшення фінансового стимулювання працівників апаратів місцевих судів.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді