У Білій Церкві чоловік намагався пронести до суду наркотики: фото

16:29, 23 декабря 2021
У відвідувача Білоцерківського міськрайонного суду Київської області виявили 4 пігулки «Метадон».
У Білій Церкві чоловік намагався пронести до суду наркотики: фото
Джерело фото: ССО
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 23 грудня, співробітники Служби судової охорони при здійсненні поверхневої перевірки у відвідувача Білоцерківського міськрайонного суду Київської області виявили 4 пігулки наркотичного лікарського засобу «Метадон». Про це повідомляє пресслужба ССО.

38-річний місцевий мешканець прийшов до суду у якості обвинуваченого за ч. 1 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Під час здійснення заходів з охорони громадського порядку та пропускного режиму до установи правосуддя і проведення поверхневої перевірки в руках судових охоронців спрацював металошукач. Для більш детального огляду речей, заборонених для пронесення до суду, громадянину було запропоновано показати вміст кишень. Саме під час перекладання предметів охоронці Феміди і поміти приховані у руці небезпечні пігулки.

Слідчо-оперативна група Білоцерківського районного управління поліції, котра прибула за повідомленням судових охоронців, з’ясує законність тримання містянином напівсинтетичного наркотичного лікарського засобу.

Зазначається, що з початку року це вже п’ятий випадок виявлення наркотичних препаратів співробітниками Служби судової охорони в установах правосуддя міста.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ССО надала допомогу учасниці судового процесу, яка знепритомніла в залі суду.

Додамо, що ССО взяла під свій захист ще дві судові установи.

Також Борзнянський райсуд Чернігівської області перейшов під захист Служби судової охорони.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України