В Одеському окружному адмінсуді встановлено особливий режим роботи: причина

18:10, 28 января 2022
На час виборчого процесу затверджено графік чергування працівників суду.
В Одеському окружному адмінсуді  встановлено особливий режим роботи: причина
Джерело фото: od.vgorode.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Одеському окружному адміністративному суді встановлено особливий режим роботи під час виборчого процесу. Про це повідомляє пресслужба установи Феміди.

Так, 20 березня 2022 року відбудуться повторні вибори Кароліно-Бугазького сільського голови, депутатів Кароліно-Бугазької сільської ради в багатомандатних виборчих округах № 1–5, 7.

З метою належної організації роботи суду для забезпечення невідкладного розгляду справ, пов'язаних із виборчим процесом з 29 січня 2022 р., в ООАС встановлено особливий порядок роботи для суддів та працівників апарату суду.

На час виборчого процесу затверджено графік чергування працівників суду, відповідно до якого ООАС працюватиме щодня з 9 до 24 години (у позаробочий час, а також у святкові і неробочі дні – у режимі чергувань). Напередодні та в день голосування – цілодобово в режимі чергування.

За більш детальною інформацією щодо організації роботи суду та у разі виникнення питань, пов’язаних з розглядом справ виборчої категорії можна звернутись:

  • у робочий час за тел.: (048) 705 57 88 - інформаційний центр суду;
  • у неробочий час, вихідні, святкові та неробочі дні за телефонами, розміщеними за посиланням.

Суд просить учасників виборчого процесу завчасно повідомляти про намір подати позовні заяви, скарги, звернення до суду після 18:00 год., у вихідні та святкові дні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Києві роботодавцям радять перевести працівників на дистанційку через коронавірус.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua, на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва