КАС ВС продовжив розгляд справи щодо оскарження указу Зеленського про застосування санкцій

19:13, 14 февраля 2022
КАС ВС продовжив розгляд справи щодо застосування санкцій до ТОВ «НОВИЙ ФОРМАТ ТВ».
КАС ВС продовжив розгляд справи щодо оскарження указу Зеленського про застосування санкцій
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 14 лютого, Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду продовжив розгляд справи № 9901/45/21 за позовом ТОВ «НОВИЙ ФОРМАТ ТВ», щодо оскарження Указу Президента України від 2 лютого 2021 року № 43/2021 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 лютого 2021 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», відповідно до якого застосовано санкції до позивача. Про це йдеться на офіційному сайті ВС.

«Під час судового засідання суддя-доповідач повідомила, що на виконання ухвали Верховного Суду від 29 листопада 2021 року до Суду надійшли додаткові документи від Ради національної безпеки та оборони України, у яких ідеться про виконання п. 2 Указу Президента України від 2 лютого 2021 року № 43/2021 стосовно позивача щодо покладеного на Секретаря РНБО України контролю за виконанням рішення РНБО України, введеного в дію цим Указом, та які містять інформацію щодо процедури та форми прийняття рішення від 2 лютого 2021 року стосовно включення Товариства до санкційного списку.

Також Верховний Суд на виконання своєї ухвали, у якій пропонував сторонам розглянути можливість врегулювання спору шляхом примирення, отримав пояснення відповідача щодо передчасності цього питання.

Колегія суддів на цьому засіданні розпочала дослідження матеріалів справи, що не містять охоронюваної законом інформації. За результатом вивчення першого тому справи (з п’яти томів) Суд доручив представникам позивача і відповідача надати додаткові документи та підготувати пояснення з тих питань, які виникли під час дослідження», — йдеться у повідомленні.

Розгляд справи буде продовжено 28 березня 2022 року об 11:00.

Детальніше із судовими рішеннями Верховного Суду в цій справі можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень – за посиланням.

За станом розгляду справи можна стежити в розділі «Стан розгляду справ» на офіційному вебсайті Верховного Суду – за посиланням

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що КАС ВС продовжив розгляд справи щодо оскарження указу Зеленського про застосування санкцій.

Додамо, що КАС ВС продовжив розгляд справи щодо оскарження Указу Президента України № 64/2021 про застосування санкцій.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде