ВРП внесе Зеленському подання про призначення судді до Дзержинського райсуду Кривого Рогу

11:22, 15 февраля 2022
Вища рада правосуддя вирішила внести Президентові подання про призначення судді до Дзержинського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області.
ВРП внесе Зеленському подання про призначення судді до Дзержинського райсуду Кривого Рогу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 15 лютого, Вища рада правосуддя вирішила внести Президенту Володимиру Зеленському подання про призначення Хлистуненко Ольги Володимирівни на посаду судді Дзержинського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області. Про це повідомляє пресслужба ВРП.

«Оскільки на сьогодні Вища кваліфікаційна комісія суддів України не відновила роботу, забезпечення функціонування системи правосуддя в період відсутності повноважного складу ВККСУ регулюється відповідно до Закону України від 4 червня 2020 року № 679-IX, яким визначено, що Вища рада правосуддя у період відсутності повноважного складу ВККСУ ухвалює без рекомендації чи подання ВККСУ рішення про внесення Президенту України подання про призначення на посаду судді, повноваження якого припинилися у зв’язку із закінченням строку, на який його було призначено, якщо колегією ВККСУ було визнано суддю таким, що відповідає займаній посаді», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ВРП продовжила строк надання суддями згоди на відрядження до трьох судів.

Також ВРП оголошує про початок процедури відрядження двох суддів до Володимир-Волинського міського суду Волинської області.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва