Втратив чинність наказ ДСА про затвердження рекомендацій щодо складання протоколів про адмінправопорушення судовими розпорядниками

15:47, 31 марта 2022
Наказ Державної судової адміністрації України від 18.07.2011 N 113 втратив чинність.
Втратив чинність наказ ДСА про затвердження рекомендацій щодо складання протоколів про адмінправопорушення судовими розпорядниками
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області повідомив, що втратив чинність наказ Державної судової адміністрації України від 18.07.2011 N 113 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення судовими розпорядниками». Про це йдеться у пресслужбі суду.

НАКАЗ від 29 березня 2022 року N 98

Відповідно до частини п'ятої статті 153, статті 159 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", з метою приведення наказів Державної судової адміністрації України у відповідність до законодавства наказую:

  1. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Державної судової адміністрації України від 18.07.2011 N 113 "Про затвердження Методичних рекомендацій щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення судовими розпорядниками".
  2. Відділу документального забезпечення та контролю (Парубченко Т. В.) довести копію цього наказу до заступників Голови Державної судової адміністрації України, радників Голови Державної судової адміністрації України, керівників самостійних структурних підрозділів Державної судової адміністрації України, начальників територіальних управлінь Державної судової адміністрації України, голів Верховного Суду, вищих спеціалізованих судів, апеляційних судів.
  3. Начальникам територіальних управлінь Державної судової адміністрації України довести копію цього наказу до голів місцевих судів не пізніше наступного робочого дня за днем отримання цього наказу.
  4. Прес-центру судової влади (на правах сектору) (Пастухова В. М.) розмістити цей наказ на офіційному веб-сайті Державної судової адміністрації України в розділі "Нормативно-правова база" рубрики "Інше".
  5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Т. в. о. Голови                                              О. Сальніков

Раніше ми писали, що у ДСА роз’яснили, як виплачувати зарплату працівникам апаратів судів, що зупинили діяльність через активні бойові дії.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва