Стало відомо, коли відбудуться наступні засідання Етичної ради

16:29, 22 июня 2022
Засідання Етичної ради відбудуться 23 та 24 червня.
Стало відомо, коли відбудуться наступні засідання Етичної ради
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

23 та 24 червня 2022 року о 10:00 відбудуться засідання Етичної ради. Рада прийме рішення про відповідність критерію професійної етики та доброчесності кандидатів на посаду члена Вищої ради правосуддя від Верховної Ради України та проведе співбесіди з вісьмома кандидатами на посаду члена ВРП. Про це Етична рада повідомила на своїй Facebook-сторінці.

«Порядок денний на 23 червня:

  1. Обговорення та прийняття рішення щодо відповідності критерію професійної етики та доброчесності кандидатів на посаду члена ВРП від Верховної Ради України, співбесіди з якими відбулися раніше.
  2. Проведення співбесід з кандидатами на посаду члена ВРП від З'їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ: Лілією Орел, Миколою Хавронюком, Сергієм Меленком та Оксаною Грабовською.

Порядок денний на 24 червня:

  1. Проведення співбесід з кандидатами на посаду члена ВРП від З’їзду суддів України: Любов'ю Грушковською, Дмитром Гудимою, Інною Калугіною та Владиславом Костенком.

Відповідно до Рішення Етичної ради, співбесіди проводитимуться дистанційно у режимі відеоконференції з використанням засобів електронного зв’язку.

Онлайн трансляція на YouTube-каналі "Судової влади України" буде доступна за посиланнями: 23 червня, 24 червня», — сказано у повідомленні.

Раніше ми писали, що в Етичній раді пообіцяли, що незабаром почнуть активно працювати.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде