Мертве тіло лежало на дорозі: на Львівщині чоловік до смерті забив жінку

08:30, 18 октября 2018
Вбивцею виявився 31-річний співмешканець 42-річної жінки. Раніше чоловіка вже засуджували.
Мертве тіло лежало на дорозі: на Львівщині чоловік до смерті забив жінку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 16 жовтня, до поліції звернулися люди. Вони повідомили, що в одному з сіл Сокальського району на дорозі лежить мертве тіло. На місце події одразу виїхали поліцейські. Правоохоронці встановили особу померлої.

Мертвою виявилася 42-річна місцева мешканка. Правоохоронці оглянули тіло й побачили, що на ньому є ознаки насильницької смерті. Судово-медична експертиза це підтвердила. А також додала, що смерть настала через численні тілесні ушкодження голови та інших життєво важливих органів.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання — від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Правоохоронці встановили, що вбив жінку її співмешканець. Йому 31-рік. Раніше був судимий.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про інший інцидент у Львові. У понеділок, 15 жовтня, на вулиці Гашека близько 13.00 невідомий чоловік пограбував 36-річну жінку. Чоловік приставив до горла жінки ніж, зірвав золотий ланцюжок і втік з місця злочину. В результаті інциденту у жінки є порізи на руці.

Напередодні у Львові двоє молодиків отруїлися чадним газом. Тіло одного з них виявили у ванній кімнаті, іншого — в кімнаті. Правоохоронці встановлюють обставини смерті.

Ще раніше в Тернопільській області на території дитячого садка знайшли труп чоловіка. 31-річний чоловік вирішив покінчити життя самогубством через повішання. Місцем своєї смерті він обрав територію недіючого дитячого садка.

Источник: PRESS-центр
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде