У Київському теруправлінні ДБР призначено 16 переможців конкурсу

16:32, 24 октября 2018
Усі кандидати пройшли низку перевірок.
У Київському теруправлінні ДБР призначено 16 переможців конкурсу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 24 жовтня, призначено перших 16 переможців конкурсу на посади державних службовців і керівників слідчих та оперативних відділів Територіального управління ДБР у Києві. Вони урочисто склали присягу державного службовця, передає прес-служба Бюро.

«Ви — кращі  з кращих, бо на кожну вашу посаду претендували від 5 до 15 кандидатів. Серед вас є як ті, хто прийшов з інших правоохоронних органів, так і люди, які досі ніколи не працювали в державних органах. Ви стали працівниками Державного бюро розслідувань, і на вас покладається непросте завдання — розпочати роботу Територіального управління у місті Києві», — нагадав  в.о. директора Територіального управління Бюро у Києві Олександр Мельников.

Нагадаємо, усього штат Київського територіального управління ДБР нараховуватиме 114 осіб. Конкурс на перші 65 посад ДБР триває з квітня цього року і завершено з обранням слідчих теруправління. За результатами конкурсу обрано 54 переможця: двох заступників директора територіального управління, 8 керівників слідчих та оперативних відділів, 30 слідчих, одного спеціаліста слідчого відділу та 13 державних службовців.

Усі переможці проходять психофізіологічне дослідження із застосуванням поліграфа, а слідчі та переможці на керівні посади — спеціальну перевірку органами державної влади. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що ДБР продовжує термін прийому документів на посади в теруправління

Також ми повідомляли, що Державне бюро розслідувань оголосило другу хвилю набору кандидатів на посади. 

Крім того, було визначено 212 переможців конкурсу на посади слідчих до семи територіальних управлінь Державного бюро розслідувань, 19 посад залишилися вакантними. 

Додамо, в. о. директора ТУ Державного бюро розслідувань у Києві Олександр Мельников розповів, як планується запускати теруправління та які питання виникають у зв’язку з цим. Проте Державне бюро розслідувань зараз знаходиться на «низькому старті» і в повній бойовій готовності готове приступити до роботи.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду