Суд визначив покарання за сварку в сім’ї

18:42, 24 октября 2018
Чоловіка притягли до адміністративного арешту строком на сім діб.
Суд визначив покарання за сварку в сім’ї
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Харківській області чоловіка притягли до адміністративної відповідальності за домашнє насильство, передає прес-служба суду.

Ця подія відбулась в середині жовтня в с. Кам’янка Ізюмського району. Пізно ввечері нетверезий чоловік, прийшовши до будинку, в якому проживав разом з сім’єю, вчинив сварку з власною дружиною, почав ображати її нецензурною лайкою та погрожувати  фізичною розправою. Жінка викликала поліцію, та гнів правопорушника перекинувся і на правоохоронців. Своїми діями чоловік вчинив правопорушення, передбаченні ч.1 ст. 173-2 КУпАП «Вчинення домашнього насильства» та ст. 185 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського».

У судовому засіданні правопорушник повністю визнав вину, підтвердив, що такі події мали місце, однак поводив себе досить зухвало. Чоловіка  притягли до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст.173-2 та ст. 185 КУпАП та наклали адміністративне стягнення у вигляді адміністративного арешту строком на сім діб.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що керівник Директорату Міністерства юстиції з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності Владислав Власюк розповів про новий інструмент для поліції, який покликаний захистити жертву від насильника.

Також нам стало відомо, що у Знам'янському районі Кіровоградської області в поліцію звернулася місцева жителька із заявою про зґвалтування її малолітньої доньки.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду