Люди дивом врятувались: під Тернополем трапилась лобова ДТП

07:10, 2 ноября 2018
Постраждалу доставили у лікарню.
Люди дивом врятувались: під Тернополем трапилась лобова ДТП
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 1 листопада, у Зборівському районі Тернопільської області сталася ДТП за участі двох транспортних засобів, передає прес-центр поліції регіону.

«Жінка виїхала на зустрічну, якою в той момент їхав інший транспортний засіб - SUBARU Forester. Водій SUBARU спробував уникнути зіткнення. Водій Audi, тікаючи від удару, виїхала на узбіччя іншої смуги, проте транспорт занесло і вона врізалася в зустрічний автомобіль», - йдеться в повідомленні.

У результаті аварії травми отримала лише винуватиця аварії.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 15 жовтня в Києві на перетині бульвару Перова і вулиці Запорожця сталася аварія з трьома автомобілями — Volkswagen, Hyundai і Opel.

Крім того, в ніч на неділю, 14 жовтня, на вулиці Набережно-Хрещатицькій в Києві сталася ДТП, в результаті якої загинули двоє людей.

Додамо, Вироком Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу 34-річного громадянина визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб, заподіяло потерпілим тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження).

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва