ЗСУ на Донбасі ліквідували трьох окупантів

05:00, 6 ноября 2018
Найбільш інтенсивні бойові дії точилися поблизу Красногорівки під Донецьком. Поранення отримали двоє українських військових.
ЗСУ на Донбасі ліквідували трьох окупантів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Протягом минулої доби, 3 листопада, ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об'єднаними силами.

Російські окупанти 20 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ.

«Російсько-окупаційні війська, з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї здійснювали обстріли позицій Об'єднаних сил в районі населених пунктів Золоте, Шуми, Авдіївка, Піски, Невельське, Мар'їнка, Красногорівка, Богданівка, Чермалик, Павлопіль, Водяне та Широкине», - повідомляє прес-центр ООС.

Внаслідок обстрілів двоє військовослужбовці Об'єднаних сил отримали поранення.

Тричі за минулу добу точилися бойові дії поблизу Красногорівки на Донецькому напрямку. Окупанти відкривали прицільний вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів.

За даними розвідки, протягом доби знищили трьох окупантів, трьох – поранено.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що снайпера бойовиків видворяють з РФ до УкраїниУ російському Нижньому Новгороді суд ухвалив рішення про депортацію з країни одесита Максима Шадрова, який брав участь у бойових діях на Донбасі на стороні проросійських бойовиків. Народився Шадров в Нижегородській області Росії. Перед початком бойових дій на Донбасі проживав в Одесі.

Також ми повідомляли, що з бойовикам «ЛНР» замість грошей за «службу» видадуть квартири українців, які виїхали з окупованої Луганщини.

Ще раніше ми писали про зарплати бойовиків на Донбасі. У Міноборони заявляють, що серед проросійських бойовиків зростає кількість випадків дезертирства через нерівність у зарплаті місцевих бойовиків і російських найманців.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду