Горе-батьки жорстоко вбили дитину на Харківщині: є подробиці

06:00, 11 ноября 2018
Поліції вдалось встановити всі обставини смерті малолітньої дівчинки в Куп’янському районі.
Горе-батьки жорстоко вбили дитину на Харківщині: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 8 листопада, 30-річній жінці та її 40-річному співмешканцю повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 127 (катування) ККУ, передає прес-служба поліції.

Чоловік та жінка підозрюються у вбивстві в смт Ківшарівка Харківської області малолітньої дівчинки.

За даним фактом слідчим Куп’янського відділу поліції було відкрито кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок».

Згідно з висновком судово-медичної експертизи  причиною смерті  малолітньої дівчинки стала закрита черепно-мозкова травма, яка супроводжувалася крововиливом під оболонки речовини головного мозку, що викликав набряк головного мозку, який міг призвести до порушення  функцій ковтаючого  центру головного мозку.

На підставі висновку експертизи 6 листопада слідчим внесені зміни до кваліфікації відкритого кримінального провадження на п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ. Слідчі дії за даним кримінальним провадженням тривають.

8 листопада матері загиблої  дівчинки та її 40-річному співмешканцю повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 127 (катування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до від 5 до 10 позбавлення волі. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Проводиться слідство.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла в місцевому готелі трапився нещасний випадок. Клієнт готелю, піднімаючись на другий поверх, не втримав рівноваги і полетів сходами вниз. Травми виявилися несумісними з життям - чоловік помер ще до приїзду бригади «швидкої».

Крім того, Дніпропетровські поліцейські затримали жителя Херсонської області, який у лютому жорстоко вбив двох жінок. Жертвами 23-річного злочинця стали бабуся та її онука, жительки с. Чаплине Васильківського району на Дніпропетровщині. 

Додамо, у одному з населених пунктів Саратського району на Одеської області знайшли мертвою 16-річну дівчину. Вона повісилася у власному дворі. Тіло дівчини виявила одна з сусідок.

 

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Марчак
    Віталій Марчак
    заступник голови Чернівецького апеляційного суду
  • Ігор Залімський
    Ігор Залімський
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду