Зухвале пограбування на Рівненщині: чоловік стріляв у продавчиню

07:25, 11 ноября 2018
55-річна жінка отримала легке поранення. Зловмисника затримали
Зухвале пограбування на Рівненщині: чоловік стріляв у продавчиню
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В п'ятницю, 9 листопада, близько 16 год. на Рівненщині у місті Корці на вул. Київській чоловік провів збройний напад на магазин. Про це повідомляє видання «РівнеМедіа».

За інформацією правоохоронців, невідомий увірвався у крамницю, вистрелив у 55-річну продавчиню та вкрав з каси гроші. Після цього він втік з місця пригоди. Люди, що стали свідками цього злочину, викликали на місце медиків та поліцію.

Потерпіла, що мешкає у Новому Корці, отримала вогнепальне поранення вуха. Її госпіталізували до місцевого медичного закладу. Наразі її життю нічого не загрожує.

За словами начальника Корецького відділеня поліції Івана Крайняя, завдяки опису нападника за встановленими прикметами поліцейські зуміли оперативно встановити його особу. Зловмисником виявився 45-річний мешканець села Жадківка Корецького району, який раніше вже притягався до суду. Його у стан сильного алкогольного сп'яніння впіймали у спальному районі неподалік від місця злочину. При ньому був пневматиний пістолет та сума коштів у розмірі майже 750 грн.

Чоловіка затримали. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому вже повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за за частиною 3 статті 187 ККУ (розбійний напад із застосуванням зброї).

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про пограбування у ТернополіЖертвою грабіжника стала 36-річна жителька. Жінка вранці у неділю йшла у справах, коли зненацька у неї відібрали сумку. Потерпіла встигла розгледіти свого нападника та звернулася за допомогою до працівників поліції.

Ще раніше стало відомо про зухвале пограбування в Миколаївській області. Четверо невідомих вдерлись до приміщення прохідної заводу, де вони спочатку сильно побили охоронця, а потім разом із жінкою-лаборантом зв’язали його. Далі злочинці розпиляли сейф й забрали понад 200 тисяч гривень.

Також ми писали про злочинне угруповання в Кіровоградській області, яке вимагало гроші у фермера, погрожуючи відібрати урожай.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир